VD har ordet

Niclas Lindgren

Som nytillträdd VD i TracTechnology AB vill jag tacka den tidigare ledningen och styrelsen för deras insatser och engagemang. Nu har jag tillsammans med den nya styrelsen omarbetat strategier och mål.

Sedan årsstämman har det varit viktigt att både djupdyka i vårt system, samt att säkerställa att bolaget verkligen har möjlighet att genomföra de planerade aktiviteter som krävs. 

Min tilltro till bolaget och den tjänst vi utvecklar är väldigt stor. Därför har jag ökat mitt innehav med över 3 000 000 aktier.

LinkedIN

Läs mer

– TracTechnology är ett spännande bolag med stora möjligheter. Att möta dagens efterfrågan på ursprung och hållbara livsmedel ligger helt rätt i tiden. TracTechnology har ingen bindning till någon speciell gruppering utan är tillgänglig för alla. I min roll som VD kommer jag att bidra till att fortsätta utveckla det pågående arbetet, samt tillföra nya affärsupplägg som är avsedda att göra det möjligt för alla som har saknat möjligheten att skapa spårbarhet i sina dagliga affärer.

Niclas har mångårig erfarenhet inom produktion, affärsutveckling och livsmedelsäkerhet. Niclas bor med sin fru och dotter i Kalmar och tillbringar gärna sin fritid på sjön och i naturen.

Styrelse

Det är människorna bakom lösningarna som gör skillnaden

Ulrik Brandén

ORDFÖRANDE

Ulrik är 53 år och bor med sin familj på södra Öland. Han är sedan mer än 25 år verksam som entreprenör och affärsutvecklare och har arbetat med såväl stora börsbolag som tillväxtbolag i startup-fasen. Han arbetar också med investerings- och kapitalanskaffningsprocesser. Ulrik har gedigen styrelseerfarenhet från olika branscher och bolag i olika faser.

Ulrika Bromander

LEDAMOT

Ulrika är 46 år, bor i Göteborg och har varit i it-branschen sedan 1997. Hon har lång erfarenhet från att introducera nya it-produkter och lösningar på marknaden. Efter många år på IBM har hon skaffat sig 10 års erfarenhet som vd i it-konsultbranschen. Att etablera nya affärsmodeller, paketera tjänstebaserade lösningar, driva tillväxt och en mer hållbar värld är hennes passion, när hon inte står vid hockeyrinken och hejar på sina tonårssöner.

STEFAN MALM

LEDAMOT

Stefan är 59 år och bosatt I Linköping med sin familj. Han är särbo med Suzanne och har 5 vuxna barn. Han har ca 40 års erfarenhet i olika typer av sälj- och marknadsbefattningar inom svensk dagligvaruhandel i företag som AB Marabou, Munksjö Hygien, Skånemejerier, Östgöta Mjölk m.fl.
Stefan jobbar idag som vd och delägare i Den Svenska Matfabriken. Stefan har även ett brett kontaktnät av människor som jobbar med investeringar.

BENGT SVENSON

LEDAMOT

Bengt har varit aktieägare sedan 2010 och har haft förtroendet att vara styrelsens ordförande under fem år. Under Bengts tid har bolaget utvecklats positivt med nya kundkontakter inom skola, restaurang, livsmedelsindustrin och dagligvaruhandeln. För vidare framgångar för TracTechnolgy har vi nu förstärkt styrelsen med ytterligare personer från livsmedelsbranschen och med erfarenhet av kapitalanskaffning.